Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot over situatie rondom Smal: ‘Zeer ongepast om daar iets over te zeggen’

Slot over situatie rondom Smal: ‘Zeer ongepast om daar iets over te zeggen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De laatste dagen wordt Gijs Smal nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Feyenoord. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Heracles werd ook Arne Slot gevraagd naar de situatie, maar de oefenmeester wilde er weinig over kwijt.

“Zoals altijd, als een speler nog niet van ons is, zou het zeer ongepast zijn om daar iets over te zeggen. Hij zit volle bak in concurrentie voor ons met plek twee. Als dat niet zo was zou ik er niks over zeggen en nu helemaal niet. Op het moment dat Gijs Smal speler van ons is, kan je mij er vragen over stellen. Zolang hij nog in het shirt van Twente speelt, krijg je geen antwoord op je vraag.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws