App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot met kritische noot: ‘We begonnen wel vrij aardig, maar ik had eigenlijk op meer gehoopt’

Slot met kritische noot: ‘We begonnen wel vrij aardig, maar ik had eigenlijk op meer gehoopt’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won vanavond vrij eenvoudig van Heracles en staat daarmee nog steeds stevig op de tweede plaats. Na afloop gaf Arne Slot zijn visie op het duel.

“Het was inderdaad lekker om op het einde niet te hoeven hopen dat je de 1-0 maakt zoals tegen RKC”, begint de oefenmeester. “Dat verlengt onze serie van ongeslagen wedstrijden en we houden weer de nul. Er stralen ook een aantal positieve dingen aan vandaag. Over heel veel dingen was ik niet tevreden, maar de kwaliteit van de doelpunten was prima. In zijn algemeenheid had ik op meer gehoopt.”

Toch is Slot niet helemaal tevreden. “We speelden voor het eerst sinds lange tijd tegen een tegenstander die wilde opbouwen en niet een lange peer naar de andere helft geeft. Dat zien we best vaak ploegen hier doen. Heracles wilde wel opbouwen en dan verwacht je, zeker als je een week niet gespeeld hebt, dat je ze van het veld af jaagt. Ik vond niet dat dat gebeurde. We begonnen wel vrij aardig, maar ik had eigenlijk op meer gehoopt. Maar misschien is dat wat bijdehand als je de nul houdt en met 3-0 wint.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert