App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Minteh duidelijk: ‘Als ik de kans heb om hier te blijven, dan doe ik dat’

Minteh duidelijk: ‘Als ik de kans heb om hier te blijven, dan doe ik dat’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Yankuba Minteh was vanavond wederom belangrijk voor Feyenoord met de openingstreffer die hij voor zijn rekening nam. Binnenkort komt Newcastle naar Rotterdam om te bespreken of de buitenspeler volgend seizoen wederom voor Feyenoord kan spelen. De Gambiaan zelf is na afloop duidelijk.

“Als ik de kans heb om hier te blijven, dan doe ik dat. Feyenoord is een fantastische club”, zo vertelt Minteh op het persmoment. “Mijn ontwikkeling dit seizoen gaat goed. Er is een groot verschil met het begin van het seizoen. Ik begrijp het systeem nu en dat gaat nu heel goed.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert