Home Laatste Feyenoord Nieuws Jans: ‘Ik denk niet dat hij daar voor zou kiezen om stand-in te zijn’

Jans: ‘Ik denk niet dat hij daar voor zou kiezen om stand-in te zijn’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De laatste dagen gaat het veel over FC Twente linksback Gijs Smal. De media weet het zeker: Smal is volgend jaar speler van Feyenoord. Oud-trainer Ron Jans reageert op de geruchten.

Bij FC Twente spotten zijn medespelers met de overstap naar Feyenoord.  “Als we in de gym zitten en de muziek staat aan, komt het Hand in Hand even op. Dan trekt hij rood weg. We doen dat soort dingen een beetje op onze manier.” Jans ziet Smal ook wel slagen bij Feyenoord. “Dat zou moeten betekenen dat Hartman verkocht gaat worden voor een mooi bedrag.” Een rol als stand-in ziet de huidige trainer van FC Utrecht niet gebeuren. “Dat wil Gijs niet en hij is dat ook niet. Hij moet spelen en ik zou het hem anders ook niet aanbevelen. Ik denk niet dat hij daar voor zou kiezen om stand-in te zijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws