Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Ik denk dat wij als media een hype creëren door dat soort namen te noemen’

‘Ik denk dat wij als media een hype creëren door dat soort namen te noemen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot is wederom bezig aan een prima seizoen bij Feyenoord. De oefenmeester werd vorig jaar al gelinkt aan diverse clubs, maar tot een overstap kwam het niet. Bij FC Rijnmond bespreken de heren uitgebreid de toekomst van Slot.

 “Hij heeft iets hartstikke moois neergezet bij zowel AZ als Feyenoord”, begint Mario Bilate. “Op Europees niveau heeft hij ook laten zien dat hij een hele goede trainer is, een eigen filosofie heeft en verzorgd voetbal wil spelen van achteruit. Dat is wat ze graag willen zien bij clubs als Bayer Leverkusen, Barcelona en Bayern München.”

“Ik denk dat een stap hogerop voor hem niet een probleem zou zijn, maar dat het meer afwegen wordt welke club hij bij zichzelf vindt passen en welke uitdaging het beste past. Mijn gevoel zegt Liverpool”, is Bilate van mening. Maaskant is het daar niet mee eens. “Ik heb Arne heel hoog zitten als coach, maar ik denk dat wij als media een hype creëren door dat soort namen te noemen. Ik denk dat het niet reëel is om over de absolute top van de wereld te praten, ondanks alle wisselingen die er in het trainerscircuit zijn.”

Maaskant zou Slot adviseren een andere route te bewandelen. “Ik denk veel eerder dat de trainer van Brighton stappen gaat maken en dat Slot daar in kan stappen. Dat lijkt mij een veel logischere keuze voor een trainer die het goed gedaan heeft bij Feyenoord. Nederlandse coaches staan er op dit moment gewoon niet geweldig op internationaal. Al helemaal niet op het moment dat het stigma blijft dat we lekker goed gevoetbald hebben, maar toch verloren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws