Home Laatste Feyenoord Nieuws Duplan lyrisch: ‘Wat Minteh doet met de bal op zo’n snelheid, is ontzettend knap’

Duplan lyrisch: ‘Wat Minteh doet met de bal op zo’n snelheid, is ontzettend knap’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Oud-voetballer Eduard Duplan is lyrisch over de kwaliteiten van Yankuba Minteh, zo laat hij weten in het Algemeen Dagblad.

“Wat Minteh doet met de bal op zo’n snelheid, is ontzettend knap”, zegt Duplan. “De bal onder controle houden op die snelheid, is al een kunst op zich. Daarnaast nog je tegenstander in de gaten houden en oog hebben voor ploeggenoten, hij kan het allemaal.”

De oud-voetballer gaat verder: “Verdedigen doet hij ook fel. Als je het met die kwaliteiten niet tot de top schopt, weet ik het ook niet meer.” Duplan maakt de vergelijking met Ousmane Dembélé, die momenteel bij Paris Saint-Germain speelt. “Ook heel snel, grote passen, toch scherp kunnen kappen en overzicht houden. Dat kan Minteh ook.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws