Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot tevreden met avondwedstrijd: ‘Ik vind de sfeer in De Kuip ’s avonds beter dan ’s middags’

Slot tevreden met avondwedstrijd: ‘Ik vind de sfeer in De Kuip ’s avonds beter dan ’s middags’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord sluit morgenavond met een avondwedstrijd om 20:00 de speelronde in de Eredivisie af met een wedstrijd tegen Heracles. Arne Slot is tevreden met het tijdstip.

“Voor Nederlandse ploegen in Europa zou maandagavond een goede speelavond zijn”, begint de oefenmeester. “Ik snap dat zondagavond niet ideaal is voor supporters die ver weg wonen, maar ik vind de sfeer in De Kuip ’s avonds beter dan ’s middags. Dan heb ik liever zaterdagavond. Nu we niet meer in Europa spelen, is het wat mij betreft niet nodig, ik denk dat de wedstrijd ’s avonds gepland werd met het idee dat we misschien nog in Europa zouden zitten.”

De oefenmeester gaf zijn selectie de afgelopen dagen vrij. “Als je ziet hoe we gespeeld hebben, hadden we dat niet nodig, maar je weet nooit of dat op lange termijn niet een keer nodig zal zijn. Kijk maar naar Santiago Giménez, die ging minder spelen en de link werd gelegd met het beperkte aantal vrije dagen. Je weet het nooit zeker, maar ze hebben nu drie dagen vrij gehad.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert