App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Hartman: ‘Ik denk dat ik een heel goede periode heb gehad in het seizoen’

Hartman: ‘Ik denk dat ik een heel goede periode heb gehad in het seizoen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quilindschy Hartman is een vaste waarde in het elftal van Arne Slot. In gesprek met Feyenoord TV gaat de linksback in op zijn ontwikkeling en het huidige seizoen.

Hij is van mening dat hij voor dit seizoen zijn doelstelling heeft bereikt. “Ik denk dat ik een heel goede periode heb gehad in het seizoen. Ik denk dat ik rond de wedstrijden in de Champions League wel echt, écht een goede periode had. Ik maakte toen ook mijn debuut voor het Nederlands elftal.”

Hartman gaat verder. “Ik wil niet zeggen dat ik nu niet in die vorm ben, maar op dit moment komen misschien andere spelers er bovenuit. Mats Wieffer is de laatste tijd bijvoorbeeld heel goed bezig. Maar ik denk wel dat ik altijd een bepaald niveau haal.”

Ook over zijn persoonlijke ontwikkeling heerst tevredenheid. “Ik denk dat ik vooral in het verdedigende echt stappen heb gemaakt. Het overkomt mij weinig dat ik voorbij word gespeeld of dat iemand in mijn rug wegloopt. Ik denk dat ik redelijk tevreden terug kan kijken op die periode”, besluit de linksback.

 

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert