App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Hartman genoot van vrije dagen: ‘Ben een paar dagen naar Parijs gegaan’

Hartman genoot van vrije dagen: ‘Ben een paar dagen naar Parijs gegaan’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De selectie van Feyenoord kreeg de afgelopen dagen een aantal dagen vrij. Quilindschy Hartman laat voor de camera van Feyenoord weten hoe hij de afgelopen tijd heeft beleefd.

“Ik ben even een paar dagen met mijn beste vriend naar Parijs gegaan, dus daar heb ik zeker van kunnen genieten. Eigenlijk door even niet te denken dat je 10 punten achterstaat en dat je je wilt kwalificeren voor de Champions League en het EK dat eraan komt. Dat je dat gewoon even loslaat. Dat je meer bezig bent wat je die dag gaat doen, wat je gaat eten enzo.”

De afgelopen periode was een drukke periode. “Ik denk dat die nog drukker was dan afgelopen jaar. Ik heb het wel als heel leuk ervaren en alleen maar topwedstrijden gespeeld. Niet altijd met het gewenste resultaat maar wel een periode waar ik als voetballer veel van heb kunnen leren. En dat het niet altijd met heel mooi voetbal samen hoeft te gaan. Ik ben er sterker van geworden en buiten de halve finale tegen FC Groningen alles helemaal gespeeld en uiteindelijk komt alles samen in een wedstrijd en als je zoveel achter elkaar speelt proef je ook een beetje hoe dat is”, besluit de linksback.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert