Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord is overtuigd: ‘Newcastle United komt in april daarover praten’

Feyenoord is overtuigd: ‘Newcastle United komt in april daarover praten’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord huurt dit seizoen Yankuba Minteh van Newcastle United en de Rotterdammers zouden de vleugelaanvaller ook na dit seizoen willen huren.

”Newcastle United komt in april daarover praten”, bevestigt algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese tegenover het Algemeen Dagblad. De vraag is wat de Engelsen willen met hun aanvaller. ”Hij wordt steeds beter. Zijn snelheid is ongelooflijk en hij is nog heel jong”, ziet ook technisch directeur Te Kloese.

Ook trainer Arne Slot is blij met de ontwikkeling van de jongeling. ”Ik denk dat er nog heel veel rek in hem zit. Ik weet dat er opiniemakers zijn die vinden dat hij oogkleppen op heeft. Dat vind ik juist niet, hij ziet vaak heel goed wat er om hem heen gebeurt. Hij heeft meer gevoel voor het herkennen van wie wanneer vrij staat, dan men vindt. Maar dat er ruimte voor verbetering is, dat erken ik ook.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws