App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Belangstelling voor Wellenreuther: ‘Ik kijk tot de zomer hoe het gaat en dan neem ik een beslissing’

Belangstelling voor Wellenreuther: ‘Ik kijk tot de zomer hoe het gaat en dan neem ik een beslissing’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Timon Wellenreuther is de afgelopen weken een betrouwbare sluitpost geweest onder de lat bij Feyenoord. De Duitser wil zich graag bewijzen als eerste doelman en zou in de belangstelling staan van diverse clubs uit de Bundesliga, Ligue 1 en Serie A. In een interview met Pascal Martin van transfermarkt.de gaat de doelman in op de situatie waarin hij zich bevindt.

“Als keeper wil je spelen, je zit niet graag op de bank. Ik kijk tot de zomer hoe het gaat en dan neem ik een beslissing.” Volgens het dataplatform heeft de doelman een clausule in zijn contract met dezelfde hoogte als zijn marktwaarde. Voorlopig zit hij op zijn plek bij Feyenoord en speelt een vertrek niet. “Maar ik ben er niet op gefocust, wat er ook gebeurt.”

De doelman is geliefd bij Het Legioen. “Ik werd vorig seizoen al heel erg gesteund door de fans toen ik speelde, maar nu is dat nog meer geworden. Ik ben er trots op dat ik zo’n reputatie heb.” Juist vanwege dat de doelman zo geliefd is bij de fans is het niet makkelijk om vervolgens weer terug te glijden in de rol van reservekeeper. “Maar ik moet ermee omgaan. Ik heb alleen geen behoefte om altijd achterin te staan.”

 

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert