Home Laatste Feyenoord Nieuws Ten Voorde over 1908 gerucht: ‘Wij doen niet aan citaten van fansites’

Ten Voorde over 1908 gerucht: ‘Wij doen niet aan citaten van fansites’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens 1908 heeft Feyenoord Gijs Smal op de korrel. Clubwatcher van de Tukkers Leon ten Voorde reageert op de berichtgeving.

“Dat zou kunnen”, opent hij in de podcast De Warming-Up  van de Tubantia. 1908 bracht deze week het nieuws dat Feyenoord interesse zou hebben in Smal. “Wij doen niet aan citaten van fansites”, reageert Ten Voorde. “Maar 1908 heeft het wel eens goed. Maar dat soort sites kunnen natuurlijk makkelijker dingen de wereld in brengen dan ‘iets serieuzere’ media. Daarvoor zijn het fansites, daar bedoel ik niets vervelends mee. Maar over het algemeen zitten ze dicht op het vuur.”

Toch zou de clubwatcher de interesse niet vreemd vinden. “Smal heeft aflopend contract, dus sinds 1 januari mag hij met andere clubs praten. Dus zij hoeven zich ook niet te melden bij FC Twente. Ik kan het op dit moment dus niet bevestigen of dat zo is”, aldus de journalist, die weet dat FC Twente hoopt dat Smal in Enschede blijft.

“Er ligt nog steeds een aanbieding van FC Twente, dus het kan nog alle kanten op”, gaat Ten Voorde verder. “Er zullen natuurlijk heel veel namen gelinkt worden. Ik weet niet hoe dat management werkt, maar heel vaak gaat het management ook wel namen droppen om te laten zien: Kijk eens hoeveel interesse er is. Dat wekt dat misschien interesse op bij andere clubs.”

Ten Voorde gaat verder. “Ik zie Gijs Smal nou niet direct als dé linksback van Feyenoord, met alle respect. Op basis van dit seizoen niet. Vorig jaar heeft hij een heel goed seizoen gehad. Het is zijn vierde jaar bij FC Twente, nadat hij in 2020 transfervrij overkwam van FC Volendam. Als je het allemaal afpelt, heeft hij het natuurlijk prima gedaan bij FC Twente.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws