Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot over terugkeer Bijlow: ‘Mensen moeten wel een bepaalde vorm hebben als ze terugkomen van een blessure’

Slot over terugkeer Bijlow: ‘Mensen moeten wel een bepaalde vorm hebben als ze terugkomen van een blessure’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De verwachting is dat Justin Bijlow na de interlandperiode terugkeert van zijn blessure, zo liet Arne Slot weten op het persmoment. Timon Wellenreuther heeft de afgelopen weken de plek onder de lat uitstekend weten te vervullen, maar toch lijkt Slot ook nu weer te kiezen voor Justin Bijlow.

”In principe is dat wel de logica, maar zoals dat bij de eerste keeper, eerste centrale verdediger of de eerste spits is. Mensen moeten wel een bepaalde vorm hebben als ze terugkomen van een blessure”, legt de oefenmeester uit. ”Dat zal Justin op het trainingsveld moeten aantonen dat hij weer de oude Justin is. De vorige keer had hij dat snel voor elkaar en ik hoop dat het nu ook weer zo is.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws