Home Laatste Feyenoord Nieuws De Mos over Slot bij Feyenoord: ‘Hij krijgt ze ook niet meer aan de praat in bepaalde wedstrijden’

De Mos over Slot bij Feyenoord: ‘Hij krijgt ze ook niet meer aan de praat in bepaalde wedstrijden’

door Dominique Rademaker
6 reacties Foto: Mischa Keemink

Aad de Mos denkt dat Feyenoord er goed aan doet om na dit seizoen afscheid te nemen van Arne Slot, zo laat hij weten tegenover Soccernews.

“Hij krijgt ze ook niet meer aan de praat in bepaalde wedstrijden”, zegt De Mos over Slot. “Of het nou tegen Almere City is, of in een eerste helft zoals tegen FC Groningen. Daar hebben ze heel veel geluk gehad, want ze hadden met de rust al 0-3 achter kunnen staan.”

De Mos gaat verder: “Je ziet dat het een beetje aan het opraken is, in tegenstelling tot Peter Bosz in zijn eerste jaar bij PSV. Die kan nog wel een jaartje of twee vooruit. Slot gaat nu straks zijn vierde jaar in, en dan wordt alles weer een stukje moeilijker.”

Wie zou dan de opvolger van Slot moeten worden? “Dat is aan Feyenoord, maar er zijn genoeg jonge trainers die het heel goed doen. Alex Pastoor doet het heel goed, Dick Schreuder doet het heel goed en ze zijn bezig om wellicht Robin van Persie een belangrijke functie te geven, dus ik denk dat er genoeg trainers in aanmerking komen voor een functie bij Feyenoord”, besluit de Mos.

Reageer op dit artikel

6 reacties

Henk 8 maart 2024 - 14:04

De Mos is als het trainer ook zo zo geweldig geweest zodat hij nu overal een mening over heeft .
Vervelende man die altijd negatief is.

Reply
Ed 8 maart 2024 - 18:20

Haha na Valentijn D. moet je deze man ook niet serieus nemen. FEYENOORD heeft dit jaar, heel verstandig, gekozen voor centjes recht trekken en gaan deze zomer floreren met, sorry Aad, Slot

Reply
August 8 maart 2024 - 19:34

Denk niet dat veel mensen geïnteresseerd zijn in Aadje Afkoop zijn mening..!
Heeft het zelf nooit langer ergens uitgehouden.

Reply
bschinkels@gmx.at 8 maart 2024 - 19:55

Die vervelende de mos zet die eens buitenspel!!!

Reply
Jan Troost 8 maart 2024 - 20:31

Wat weet de Mos toch veel hè. Lol

Reply
Bert 8 maart 2024 - 23:24

Gelul van de Mos

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws