Home Laatste Feyenoord Nieuws Boskamp over Feyenoord jeugd: ‘Er loopt gewoon enorm veel talent tussen’

Boskamp over Feyenoord jeugd: ‘Er loopt gewoon enorm veel talent tussen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Jan Boskamp is lovend over Jong Feyenoord, waar Robin van Persie de scepter zwaait. Dit laat hij weten in de Cor Potcast.

“Afgelopen week speelden we tegen Bayern München. De eerste helft werden we helemaal zoek gespeeld. Het stond 3-0, maar het hadden er ook vier of vijf kunnen zijn. Maar in de tweede helft zag je opeens dat er toch talent in zit.”

Volgens Boskamp is het vanwege de jongens die afwezig waren toch een knappe prestatie. “Gasten als Leo Sauer en Antony Milambo waren er niet bij, die moesten mee met het eerste. Als je dan gasten als Jayden Slory ziet… Er loopt gewoon enorm veel talent tussen. Ik zeg niet dat ze allemaal doorbreken, maar daar kan ik van genieten.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws