App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Bevestiging Ten Voorde: ‘Maar zijn schijnbewegingen ten spijt, de deal is wel degelijk rond’

Bevestiging Ten Voorde: ‘Maar zijn schijnbewegingen ten spijt, de deal is wel degelijk rond’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Journalist Leon ten Voorde van Tubantia bevestigde vanavond dat Gijs Smal volgend seizoen wel degelijk in een Feyenoord shirt te bewonderen is, ondanks dat de linksback de geruchten vrijdagmiddag wilde ontkrachten.

“Smal beseft dat zijn aanstaande overgang naar Feyenoord wel heel vroeg naar buiten is gekomen, tien duels voor het einde van het seizoen,” aldus Ten Voorde. “Bovendien zal het hem ook niet lekker zitten dat het een dag voor de wedstrijd tegen Sparta in Rotterdam is gelekt. Maar zijn schijnbewegingen ten spijt, de deal is wel degelijk rond.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert