Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord – Heracles Almelo in uitverkochte Kuip

Feyenoord – Heracles Almelo in uitverkochte Kuip

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord ontvangt aanstaande zondag Heracles Almelo in een uitverkochte Kuip. In speelronde 25 van de Eredivisie wordt er om 20:00 uur afgetrapt. De laatste kaarten voor het duel werden woensdagavond verkocht.

Heb je geen ticket kunnen bemachtigen? Er is nog aanbod op de Feyenoord Ticket Exchange. Via dit officiële platform kunnen kaartkopers die niet in de gelegenheid zijn naar De Kuip te gaan hun kaart aanbieden aan andere supporters. Kijk voor het aanbieden of kopen van tickets, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover op deze link.

Feyenoord – PEC Zwolle

Binnenkort een wedstrijd bijwonen in De Kuip? Voor het Eredivisie-duel met PEC Zwolle op zondag 5 mei om 20:00 uur zijn nog kaarten beschikbaar. Ga naar de Officiële Feyenoord Ticketshop om je tickets te kopen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws