App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Dessers eerlijk: ‘Ik stond nooit te boek als groot talent’

Dessers eerlijk: ‘Ik stond nooit te boek als groot talent’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Cyriel Dessers blikt in gesprek met ESPN terug op zijn loopbaan en met name op zijn periode bij Feyenoord, waar hij een publiekslieveling was.

“Ik stond nooit te boek als groot talent. Deze weg heeft me sterker gemaakt. En mij gemaakt wie ik nu ben. Het is geen sprint, maar een marathon. Mijn carrière is het voorbeeld. Ik was heel blij om hier te tekenen. Ik tekende met de bedoeling iets moois op te bouwen. We hadden dit seizoen een moeilijke start. Maar de afgelopen maand zien we een keerpunt in onze prestaties.”

Zijn mooiste tijd beleefde hij bij Feyenoord: ““Hoeveel voetballers kunnen zeggen: ‘Ik heb in een Europese finale gespeeld?”. Met de Rangers wil hij hetzelfde bereiken. “Je merkt het wanneer het bij deze club lekker loopt. Dan zie je pas hoe groot deze club is. Dat is ongelooflijk.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert