App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Wieffer: ‘Het is natuurlijk een hele grote club, maar ik heb het bij Feyenoord heel erg naar mijn zin’

Wieffer: ‘Het is natuurlijk een hele grote club, maar ik heb het bij Feyenoord heel erg naar mijn zin’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Middenvelder Mats Wieffer is inmiddels een van de sterkhouders in het elftal van Arne Slot. In Hand in Hand magazine gaat de Tukker in op zijn ontwikkeling én zijn toekomst.

”Ik hoop niet dat het ophoudt”, begint Wieffer over zijn ontwikkeling. ”Ik probeer gewoon mijn ding te doen. Elke wedstrijd heb ik het doel voor ogen om elk duel te winnen en dan aan de bal proberen zuiver te zijn. Ik denk dat ik dit seizoen in de duels wel erg sterk ben geworden en daar elke wedstrijd wel een ruimte voldoende voor haal.”

Wieffer gaat verder. ”Je ziet wel vaak dat spelers op zes positie niet zo opvallen, daar wordt niet zoveel van verwacht. Neem Busquets, over hem werd ook niet echt veel gepraat, maar als je op hem lette, dan was hij heel goed. Buitenspelers vallen vaak meer op, ik doe gewoon mijn taak en probeer het spel te verdelen en ballen af te pakken. Dat valt misschien minder op, maar het gaat inderdaad best lekker nu.”

Tijdens de winterstop was Atletico Madrid concreet voor de middenvelder. ”Ze hebben zich inderdaad gemeld. Het is natuurlijk een hele grote club, maar ik heb het bij Feyenoord heel erg naar mijn zin. Ik speel altijd en met het oog op het EK heb ik hier meer kans me in de kijker te blijven spelen. Uiteindelijk kwamen de clubs er niet uit dus dan hoef je daar verder ook niet meer over na te denken. Als ik goed blijf spelen, dan komt er in de zomer ook wel wat. Of anders het jaar daarop.”

Maakt hij dan aankomende zomer een stap naar de Europese top? ”Het is lastig om te zeggen, de club en alles eromheen moeten goed zijn. Ik zie wel wat er op mijn pad komt, het gaat op het moment gewoon goed. Ik ben iemand die als hij het heel erg naar zijn zin heeft, het moeilijk vindt om weg te gaan. Ik vind het belangrijk om het leuk en naar mijn zin te hebben, en dat heb ik bij Feyenoord heel erg. Er moet wel echt iets moois komen, wil ik weggaan.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert