App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Krabbendam voorspelt transfer: ‘Die jongen wil zelf ook’

Krabbendam voorspelt transfer: ‘Die jongen wil zelf ook’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez wist afgelopen zondag in de wedstrijd tegen PSV het net weer eens te vinden. Martijn Krabbendam denkt dat ook de directie van Feyenoord blij is dat de Mexicaan weer eens wist te scoren.

 “Ik denk dat ze daar ook wel een heel klein vuistje hebben gebald, want hij scoort weer, dus de marktwaarde gaat weer iets omhoog.”

Toch heeft Krabbendam ook kritiek naar aanleiding van de wedstrijd tegen PSV. “Tuurlijk, die één-op-één met de keeper, maar het zelfvertrouwen spat er nog niet echt vanaf. Misschien dat hij veel nadenkt. Het kan zijn dat deze goal hem helpt. Ik vond hem in zijn voetbal ook weer een teken van leven geven.”

De Feyenoord-watcher gaat verder. “Als hij dit doortrekt tot het einde van het seizoen en nog een paar doelpunten maakt, gaat dat hem misschien wel weer een mooie transfer opleveren die Feyenoord nodig heeft. Die jongen wil zelf ook”, aldus Krabbendam.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert