Home Laatste Feyenoord Nieuws Krabbendam: ‘Als je het tegen elkaar aanlegt is het verschil ook niet zo groot’

Krabbendam: ‘Als je het tegen elkaar aanlegt is het verschil ook niet zo groot’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het verschil tussen PSV en Feyenoord is momenteel tien punten en de Eindhovenaren stevenen af op het landskampioenschap. Toch is Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van mening dat de twee clubs weinig voor elkaar onder doen.

“PSV heeft betere spelers individueel en kan daardoor makkelijker wedstrijden winnen. Maar Feyenoord maakt er toch elke keer weer een gevecht van. Het is ook leuk om naar te kijken. Er gebeurt altijd wat, het gaat hard tegen hard op het veld.”

Krabbendam gaat verder. “Als je het tegen elkaar aanlegt is het verschil ook niet zo groot, in ieder geval geen tien punten op de ranglijst. Maar dat verschil komt er omdat PSV de individuele kwaliteit heeft waardoor het wedstrijden zoals Heracles thuis makkelijk wint. Dan ben je toch een terechte kampioen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws