App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Boca Juniors licht koopoptie niet: Bullaude keert terug

Boca Juniors licht koopoptie niet: Bullaude keert terug

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ezequiel Bullaude zal aankomende zomer terugkeren in Rotterdam-Zuid. De jonge middenvelder wordt op dit moment door Feyenoord verhuurd aan Club Atlético Boca Juniors, maar de Argentijnen zien geen toekomst in de middenvelder van Feyenoord. Volgens 1908 is het nu al bekend dat de koopoptie niet zal worden gelicht.

Hoewel de jongeling terug zal keren naar Feyenoord, is het niet de verwachting dat hij ook zal blijven. De middenvelder staat er met name in Noord- en Zuid-Amerika goed op, waardoor een vertrek niet wordt uitgesloten.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert