App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Als Brobbey bij Feyenoord had gespeeld, waren ze nog veel sterker’

‘Als Brobbey bij Feyenoord had gespeeld, waren ze nog veel sterker’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ali Boussaboun is van mening dat Brain Brobbey de beste spits is van de Eredivisie. Dat vertelt de ex-voetballer in de podcast DoneDeal.

“Brobbey is de beste spits. Hij is veel completer dan de anderen”, doelt hij op Santiago Giménez, Vangelis Pavlidis en Luuk de Jong. “Zij hebben meer doelpunten gemaakt, maar spelen ook in ploegen die veel beter draaien en krijgen veel meer kansen. Brobbey doet het echt zelf.”

Boussaboun gaat verder. “Als Brobbey bij Feyenoord had gespeeld, waren ze nog veel sterker. Zij zijn heel erg goed in de combinatie, maar waar het bij hun aan ontbreekt is na het verder voetballen. Giménez wil alleen maar lopen. De bal aannemen, hoofd naar beneden en wegdraaien of afkappen. Brobbey doet die dingen zo goed. Hij zou er minimaal evenveel maken als Giménez nu.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert