Home Laatste Feyenoord Nieuws Van der Gijp neemt het op voor Ueda: ‘Toen had ik gezegd tegen Slot: nou nu kan je het bekijken’

Van der Gijp neemt het op voor Ueda: ‘Toen had ik gezegd tegen Slot: nou nu kan je het bekijken’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Ayase Ueda heeft de verwachtingen waarmee de Japanner naar De Kuip kwam nog niet kunnen waarmaken. Tijdens het duel met PSV viel het Rene van der Gijp op dat de spits meerdere malen de dug-out werd uitgestuurd om te gaan warmlopen.

”Ueda heeft in de eerste helft twee keer warmgelopen”, begint Van der Gijp in Vandaag Inside. ”Dat begrijp ik. Dan is hij een beetje warm voordat hij kan invallen. De tweede helft gaat hij weer twee keer warmlopen, toen dacht ik nou. Dat kan ik ook nog wel begrijpen. Wie komt er vier minuten voor tijd zijn dug-out uit? Ueda. Die ging weer warmlopen. Toen had ik gezegd tegen Slot: nou nu kan je het bekijken. Ik ga niet drie minuten voor tijd warmlopen? Snap jij dat nou?”

”Dan zit je tegen vernedering aan, als je drie minuten voor tijd iemand laat warmlopen gaat die niet meer invallen. Dat is zo vernederend, want de andere keer liep hij nog met anderen warm. De vijfde keer liep hij in zijn eentje, dat moet je niet doen.” Johan Derksen haakt in. ”Dan hoop ik altijd op menselijk karakter. Daar zou ook een aanvoerder kunnen zeggen: zo gaan we niet met de spelers om. Slot heeft zelf ook gevoetbald, je moet niet iemand een paar minuten voor tijd laten warmlopen als die maximaal een minuut kan meedoen.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Wieffer moet blijven 5 maart 2024 - 16:18

Wieffer moet blijven

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws