Home Laatste Feyenoord Nieuws Perez vol lof: ‘Ik zou tien van de tien keer Slot verkiezen boven Bosz’

Perez vol lof: ‘Ik zou tien van de tien keer Slot verkiezen boven Bosz’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Kenneth Perez is enthousiast over de manier waarop Arne Slot presteert met Feyenoord, zo laat hij weten in het programma Voetbalpraat op ESPN.

”Ik zou tien van de tien keer Slot verkiezen boven Bosz,” begint de analist. ”Slot heeft iets ongelooflijks veranderd bij Feyenoord, die echt totaal een andere kant is opgegaan en dat heeft hij bewerkstelligd. Ik denk ook dat Slot met relatief niet heel goed materiaal, het maximale eruit heeft gehaald. Vorig jaar kampioen, dit jaar net zoveel punten en de beker wint die waarschijnlijk.”

Het enige minpunt is dat de trainer van Feyenoord er niet in is geslaagd om dit seizoen qua resultaten ook indruk te maken in Europa. ”Slot heeft qua voetbal wel wat laten zien in Europa, maar qua resultaten niet. In de Champions League en de Europa League niet. Dat heeft hij niet echt goed gedaan, maar als je er als club induikt wat voor trainer hij is. Als je spelers ook spreekt, dan is er voor mij geen twijfel over.”

Krabbendam ziet Slot nog wel een jaar bij Feyenoord blijven.  ”Je kunt nu al een plan maken wat je gaat doen als bijvoorbeeld Hancko weggaat,” zegt de Feyenoord-watcher. ”Er gaan ook spelers blijven van het geraamte van zijn manier van werken. Maar het gaat om de kwaliteit die je terughaalt. Kijk, als clubs als Bayern München echt komen, dan is hij gevlogen. Maar anders zie ik hem wel nog een jaar blijven.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws