App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Peersman zocht contact met Stengs: ‘Het is nooit mijn intentie geweest om hem te blesseren’

Peersman zocht contact met Stengs: ‘Het is nooit mijn intentie geweest om hem te blesseren’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Marvin Peersman heeft na de tackle op Calvin Stengs veel te horen gekregen dat hij het express deed, maar de middenvelder van FC Groningen wil benadrukken dat dit absoluut niet het geval was.

”Ik wilde hem tegenhouden en naar de grond werken, maar zijn knie stond verkeerd”, vertelt Peersman tegenover RTV Noord. ”Het is nooit mijn intentie geweest om hem te blesseren. Ik hoor van mensen dat het bewust was, maar dit is nooit mijn intentie geweest.”

De 33-jarige Belg zocht maandag contact met Stengs en hoorde dat het meeviel. ”Vandaag voor de wedstrijd vertelde hij wat hij had. Ik ben blij dat hij niks heeft gescheurd. Ik wens hem een spoedig herstel.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert