Home Laatste Feyenoord Nieuws Ivanusec op 10?: ‘Hij heeft het loopvermogen al niet op de vleugel’

Ivanusec op 10?: ‘Hij heeft het loopvermogen al niet op de vleugel’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de Dick Voormekaar Podcast Extra bespreken Martijn Krabbendam en Michel van Egmond de positie van Luka Ivanusec, waarbij de heren zich hardop afvragen of de Kroaat wellicht ergens anders in het elftal uit de voeten kan.

Krabbendam is duidelijk: “Hij heeft het loopvermogen al niet op de vleugel. Als 10 bij Feyenoord moet je echt heel veel lopen, daarom is het geen optie. Hij zou het misschien technisch wel kunnen, hij ziet de openingen wel en kan de pass geven. Maar er komt zoveel meer bij kijken. Niet alleen als buitenspeler, maar ook als aanvallende middenvelder moet je zoveel energie geven. Dat zit er bij hem gewoon nog niet in”, besluit de Feyenoord-watcher.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws