Home Laatste Feyenoord Nieuws Krabbendam: ‘Ik vond Feyenoord goed voor de dag komen’

Krabbendam: ‘Ik vond Feyenoord goed voor de dag komen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord en PSV speelden gisteren gelijk in Eindhoven. In de Dick Voormekaar Podcast geeft Martijn Krabbendam zijn visie op de wedstrijd.

”Het is niet zo dat Feyenoord de ene na de andere kans heeft gecreëerd om van PSV te winnen. Ik denk dat een gelijkspel de verhoudingen prima weergeeft. PSV had in de eerste helft meer kansen en Feyenoord was in de tweede helft beter, alleen met wat minder kansen. Ik denk dat Feyenoord ook wel kan leven met een gelijkspel”, aldus Krabbendam

Krabbendam gaat verder. ”Ik vond Feyenoord goed voor de dag komen. Zeker als je ziet dat ze na vier minuten al op achterstand komt. Ze zijn langzaam in de wedstrijd gegroeid, je moet altijd uitkijken voor de individuele kwaliteit van PSV. Maar Feyenoord heeft niet zomaar z’n titel afgestaan, ze hebben er in ieder geval een wedstrijd van gemaakt. Je ziet waarom PSV Feyenoord onttroont als kampioen.”

”Als je Saibari en Veerman en je stelt Tilman als vervanger op en Til valt nog in, dat is wat anders dan dat je moet schuiven met een jeugdspeler als Milambo. Bij Feyenoord lopen er spelers op hun laatste benen. Ze hebben op hun tandvlees ervoor geknokt.”

Beide trainers leken na de 2-2 niet echt meer risico te nemen. ”Je moet als trainer altijd aan het resultaat denken. Er gaat bij Feyenoord komende zomer best wel wat veranderen. Dus dan is het wel fijn als je je van de inkomsten van de tweede plaats kan verzekeren. Dan kun je komende zomer in ieder geval weer de selectie op sterkte brengen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws