Home Laatste Feyenoord Nieuws Zerrouki: ‘Ik denk dat onze reactie daarop uiteindelijk goed is geweest’

Zerrouki: ‘Ik denk dat onze reactie daarop uiteindelijk goed is geweest’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde vanmiddag in Eindhoven gelijk tegen PSV en daarmee blijft het gat met de koploper tien punten. Na afloop verscheen Ramiz Zerrouki op de persconferentie.

“Ik denk dat onze reactie daarop uiteindelijk goed is geweest”, zegt de middenvelder over de vroege achterstand in Eindhoven. “We hebben de achterstand omgezet in een voorsprong. We weten dat we het kunnen en lieten ons niet gek maken. Dat is een kracht van ons.” De titel is uit het zicht. “We wisten dat het moeilijk zou worden. Het is na vandaag nog steeds tien punten, dus dat blijft hetzelfde.”

Tussen Tillmann en Zerrouki waren het stevige duels. “Ik denk dat we het proberen elkaar gewoon moeilijk te maken om in elkaars kracht te komen. We weten dat als hij aan de bal komt en ruimte heeft, hij het spel kan maken. Daar probeer je wat mee te spelen en hij doet dat ook bij mij. Ik vond het een beetje onnodig dat het zo bestraft werd. Ik denk dat we die duels ook wel zo willen zien, want het is voetbal. Er moet strijd zijn en als dat dan zo snel wordt afgekapt, vind ik dat persoonlijk een beetje jammer.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws