App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Hanegem: ‘Hou daar gewoon mee op en zorg dat je die eerste twee grote kansen achter de keeper jaagt’

Van Hanegem: ‘Hou daar gewoon mee op en zorg dat je die eerste twee grote kansen achter de keeper jaagt’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde vandaag gelijk in Eindhoven tegen PSV en daarmee blijft het gat met de koploper tien punten. Willem van Hanegem geeft in zijn column in het Algemeen Dagblad zijn visie op de wedstrijd.

”Guus Til liep maar te zaniken, zelfs toen er spelers op het veld bleven liggen met hoofdblessures. Het komt zo overspannen over”, begint ‘De Kromme’. ”Dat gevoel krijg ik de laatste tijd toch al steeds vaker. Ik zag ook Santiago Gimenez keer op keer om gele kaarten vragen. Hou daar gewoon mee op en zorg dat je die eerste twee grote kansen achter de keeper jaagt. Oké, hij maakte de 1-2, maar dat was natuurlijk vooral het werk van Lutsharel Geertruida, die de bal panklaar neerlegde.”

”Ook buiten de lijnen proef ik dan weer een soort overspannen gedrag. Luuk de Jong, die ook werkelijk bij elke beslissing van de scheidsrechter voor zijn neus verschijnt om nog even te vertellen wat hij er precies van vond, heeft bij elkaar bijna 24 uur op het veld gestaan tegen Feyenoord zonder te scoren. Maar dan vallen mensen weer in katzwijm omdat hij een bal over de verdediger heen tikt in de loop van Til. Geloof me, dan kan vrijwel iedere voetballer. Zo moeilijk was dat gewoon echt niet.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert