App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Til zocht na afloop contact met Timber: ‘Schandalig wat ik deed’

Til zocht na afloop contact met Timber: ‘Schandalig wat ik deed’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Guus Til heeft na afloop van het duel PSV-Feyenoord contact gezocht met middenvelder Quinten Timber. Til maakte veel ophef nadat de middenvelder van Feyenoord met een hoofdblessure naar de grond ging.

”Daar moet ik mijn excuses voor aanbieden. Inhoudelijk was het schandalig wat ik deed”, reageert de PSV’er tegenover het Algemeen Dagblad. Til is schuldbewust en heeft spijt van zijn actie.

”Nu is het steeds vaker zo dat spelers denken: als ik geblesseerd ben of iets voel, dan grijp ik naar mijn hoofd. Dat gebeurt ook als ploegen het heet onder de voeten krijgen of als ze onder druk komen te staan. Daar zat mijn frustratie. Dit was echter niet het moment om dat te doen. Timber had echt pijn en volgens mij was er ook wat bloed bij hem te zien. Daarom wil ik mijn excuses aanbieden.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert