Home Laatste Feyenoord Nieuws Gimenez: ‘Ik wil terug naar mijn oude vorm en het niveau halen dat ik aankan en zelfs meer’

Gimenez: ‘Ik wil terug naar mijn oude vorm en het niveau halen dat ik aankan en zelfs meer’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde vanmiddag gelijk in Eindhoven tegen PSV, waardoor het gat met de koploper tien punten blijft. Aan Rotterdamse zijde wist Santiago Gimenez voor het eerst sinds 14 januari weer eens het net te vinden. Na afloop verscheen de aanvaller voor de camera van ESPN.

”Het was een harde wedstrijd met twee ploegen die speelden om te winnen,” begint de spits tegenover ESPN. ”Het was moeilijk, maar een gelijkspel was terecht. Beide teams speelden heel aanvallend. Het was een grote kans om het verschil terug te brengen naar zeven punten, dat hebben we nagelaten. Het was een moeilijke wedstrijd en we hebben er alles aan gedaan.”

Gimenez gaat verder. ”Ik voel me goed en fris. Ik weet dat ik de laatste wedstrijden niet de Santi was die mensen kennen. Ik wil terug naar mijn oude vorm en het niveau halen dat ik aankan en zelfs meer.”

Hoe kwam het dat hij zo lang niet tot scoren kwam? ”Ik weet het niet, dat antwoord heb ik niet. Als ik die had, dan zat ik altijd op mijn toplevel. Ik werk hard, ik doe dezelfde dingen ongeacht op welk niveau ik zit. Ik focus mezelf en probeer niet te veel na te denken. Blijven voetballen en het leuk houden, en mijn best blijven doen voor de ploeg.”

”Ik denk dat het een hele goede redding was,” blikt Gimenez terug op de enorme kans in de eerste helft, toen hij 1 op 1 stond met Benitez. ”Ik had niet het idee dat ik te veel nadacht. Na een grote kans missen zoals deze denk je vaak: dit had beter gemoeten. Ik ben kritisch op mezelf, maar ik denk dat het een goede afronding was en een hele goede redding.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws