App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws El Ahmadi lovend over middenvelder: ‘Je ziet dat hij op een hoger niveau echt mee kan’

El Ahmadi lovend over middenvelder: ‘Je ziet dat hij op een hoger niveau echt mee kan’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde vanmiddag gelijk in Eindhoven tegen PSV. Uitblinker aan Rotterdamse zijde was middenvelder Quinten Timber, die opnieuw een sterke partij speelde. Marciano Vink en Karim El Ahmadi bespreken de kwaliteiten van de middenvelder van Feyenoord.

In de tweede helft werd de mentaliteit van Timber Marciano Vink duidelijk: ”Minteh was aan de zijkant en de bal ging uit. Hij was terug in positie aan het komen. Timber wilde dat hij dat sneller deed. Toen werd Timber zo kwaad op Minteh. Er kwam geen gevaarlijke situatie uit, maar het gaat om de discipline waar je er ook moet staan. Ik vond het mooi dat hij zo kwaad werd.”

Ook voor Karim El Ahmadi was Timber de grote uitblinker. ”Wie ik vandaag echt goed vond spelen, was Timber. Je ziet dat hij op een hoger niveau echt mee kan. Je ziet het in de Champions League, maar vandaag ook weer. Fysiek en voetballend echt een geweldige speler. Als je hem ziet in de grote wedstrijden is het één van de weinige die uitblinkt. Het was een wedstrijd van hoog niveau, met PSV die ook goede middenvelders hebben kan die zich daar toch mee meten.”

El Ahmadi gaat verder. ”Voetballen kan hij wel, maar ik vind dat hij wat slimmer is geworden. Niet meer elke keer alleen maar draaien en weer terug, maar ook vooruit. In de duels is hij ook heel sterk en hij is belangrijk met goals en assists. Ik vind het terecht dat Ronald Koeman hem erbij heeft gehaald.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert