Home Laatste Feyenoord Nieuws Bosz: ‘Voor mijn gevoel wilde Feyenoord de eerste helft niet voetballen’

Bosz: ‘Voor mijn gevoel wilde Feyenoord de eerste helft niet voetballen’

door Dominique Rademaker
3 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde vanmiddag in Eindhoven gelijk tegen PSV. Na afloop van het duel liet Peter Bosz weten niet van de wedstrijd te hebben genoten.

“Ik heb zeker niet genoten van de wedstrijd. Ik heb geen goed voetbal gezien. De eerste helft waren wij de bovenliggende partij, maar ik heb niet echt kunnen genieten.”

“Voor mijn gevoel wilde Feyenoord de eerste helft niet voetballen, terwijl wij heel slordig waren in de opbouw. En als je ziet hoe wij die tweede helft beginnen: dat is helemaal slecht. Dat kunnen wij veel beter, maar dat heb ik helaas niet gezien.”

“Van de 1-0 heb ik overigens wel genoten, want dat was een geweldige goal. Het inspelen richting Luuk de Jong, die de bal vervolgens perfect doorkaatste. Daarna volgde de individuele actie van Tillman, geweldige goal.”

Bosz gaat verder. “Wij kunnen zoveel beter. We wisten dat Feyenoord maar twee dagen rust had gehad, dus we wilden de gaskraan volledig opendraaien. Het veld maakte het niet makkelijk, want er gleden veel mensen uit. Dat was niet in ons voordeel, maar wij kunnen gewoon veel beter. Het is jammer dat je dat niet in deze belangrijke wedstrijd kunt laten zien.”

“Als je niet kan winnen, dan moet je in ieder geval niet verliezen. Dat hebben we vandaag niet gedaan. Het gat is tien punten gebleven”, aldus de oefenmeester.

Reageer op dit artikel

3 reacties

Anoniem 4 maart 2024 - 07:45

Rare reactie de gaskraan verder open zetten. 🤔⁉️⁉️

Reply
Aniel 4 maart 2024 - 16:21

Bosje begint een boerenlul te worden. Zeikerd

Reply
Jan 5 maart 2024 - 08:46

Jankerd

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws