Home Laatste Feyenoord Nieuws Balende Timber: ‘We wilden graag winnen hier, uiteindelijk is dat niet gebeurd’

Balende Timber: ‘We wilden graag winnen hier, uiteindelijk is dat niet gebeurd’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde vanmiddag gelijk tegen koploper PSV in Eindhoven. Na afloop verscheen een balende Quinten Timber voor de camera van ESPN.

”Het was intens en pittig, maar dat was te verwachten als je de vorige wedstrijden ook had gezien,” begint de middenvelder. ”We wilden graag winnen hier, uiteindelijk is dat niet gebeurd.” Feyenoord begon met een aangepaste opstelling. ”Je kon ons plan een beetje zien als we de bal niet hadden. Dan lieten we Ramalho een beetje vrij en van daaruit druk zetten.”

”In het begin hadden we het best wel lastig, ze speelden daar goed onderuit. Op een gegeven moment kregen we controle over de wedstrijd en kregen we een paar kansen. Volgens mij hebben we de tweede helft bijna niets weggegeven, alleen die goal, dat is een beetje zonde. Ik had wel een goed gevoel, dus jammer dat we niet konden winnen hier. Volgens mij was het een leuke wedstrijd om te zien voor de neutrale toeschouwer en was 2-2 misschien wel een terechte uitslag.”

Ondanks zijn teleurstelling kan PSV rekenen op de complimenten van de middenvelder. ”Je ziet het eigenlijk heel het seizoen al. Ze zijn nog steeds ongeslagen in de competitie, dus credits naar hen. Daarom zei ik ook: we wilden graag hier winnen. Wat beter kon vandaag? Misschien geen tegengoal krijgen. Als je de controle hebt over de wedstrijd, moet je ervoor zorgen dat je geen tegengoal krijgt. We hebben ook een aantal kansen gehad om er meer te maken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws