Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot over wissel Ueda: ‘Ayase heeft vandaag weer kansen gehad en hij heeft ze niet gescoord’

Slot over wissel Ueda: ‘Ayase heeft vandaag weer kansen gehad en hij heeft ze niet gescoord’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren de halve finale van de TOTO KNVB beker en zal op 21 april in de finale staan. Arne Slot werd na afloop op de persconferentie gevraagd hoe het komt dat Ueda wederom niet kon overtuigen.

Dat is heel moeilijk”, reageert de oefenmeester. “Ik zeg altijd dat onze spitsen altijd scoren, want ze krijgen altijd kansen. Ayase heeft vandaag weer kansen gehad en hij heeft ze niet gescoord.”

Toch heeft Slot er geen verklaring voor. “Ik blijf het maar zoeken in dat hij hopelijk ergens een moment gaat vinden dat ze er in gaan. Ik durf het bijna niet te zeggen, omdat het vaak misbruik wordt, maar de ketchuptheorie. Het is makkelijk om dat nu te gebruiken, maar het is wel pijnlijk dat je op een bepaald moment besluit een aanvallende middenvelder in de spits te zetten, omdat we toch dachten dat de kans op een goal dan groter zou zijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws