App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Quinten Timber in voorlopige selectie Oranje

Quinten Timber in voorlopige selectie Oranje

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bondscoach Ronald Koeman heeft dertig spelers opgenomen in de voorlopige selectie voor de oefenwedstrijden van het Nederlands elftal tegen Schotland en Duitsland. De namen van Quinten Timber (Feyenoord) en Joshua Zirkzee (Bologna) zijn nieuw op de voorlopige lijst.

Daar tegenover staat de terugkeer in de voorselectie van Brest-goalie Marco Bizot en Georginio Wijnaldum die bij Al Ettifaq voetbalt. Marco Bizot maakte tijdens EURO 2020/21 voor het laatst deel uit van de selectie. De laatste speelminuten in Oranje van 90-voudig international Georginio Wijnaldum dateren van juni vorig jaar in de Final Four van de UEFA Nations League.

Ook Memphis Depay, die de afgelopen tijd te kampen heeft gehad met blessures, maakt na een afwezigheid van bijna een jaar zijn rentree in de Oranjeselectie.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert