Home Laatste Feyenoord Nieuws Overtreding op Stengs: ‘Het is een echte rode kaart’

Overtreding op Stengs: ‘Het is een echte rode kaart’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren van FC Groningen en speelt op 21 april tegen NEC de finale. Ondanks de blijdschap zijn er zorgen over de blessure van Calvin Stengs, zo ook bij Sjoerd Mossou.

Mossou is duidelijk. “Het is een echte rode kaart. Ik ben helemaal niet van de dooddoener dat er oud-voetballers in het VAR-centrum moeten, maar in dit specifieke geval wel. Als je gevoetbald hebt, dan weet je dat Peersman bewust het risico neemt om zijn tegenstander pijn te doen. Anders maak je niet zo’n rare soort schaarachtige tackle.”

“Hij wil hem heus niet uit de wedstrijd schoppen, maar als je zo de tackle aan gaat wil je hem wel wat laten voelen”, oordeelt de journalist. Mossou hoopt vooral dat de ernst van het kwetsuur meevalt. “Je houdt je hart wel vast voor een goede afloop. Stengs heeft natuurlijk al een knieblessure gehad, dus het zou verschrikkelijk zijn als hij er lang uit ligt. Even los van die rode kaart, want dat is dan uiteindelijk maar bijzaak.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

karl 1 maart 2024 - 23:22

inderdaad de scheids had daar een rode kaart moeten trekken dit was misschien onbewust maar hoort niet op het voetbalveld

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws