Home Laatste Feyenoord Nieuws Nieuwkoop over steun Legioen: ‘Ik zit op de bank en dan kijk je vol bewondering naar wat ze nu weer hebben gedaan’

Nieuwkoop over steun Legioen: ‘Ik zit op de bank en dan kijk je vol bewondering naar wat ze nu weer hebben gedaan’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord wist gisteren te winnen van FC Groningen en staat daarmee in de finale van de TOTO KNVB beker.  Bart Nieuwkoop reageerde na afloop voor de camera van Feyenoord One.

“Je speelt deze wedstrijden om uiteindelijk de finale te halen”, reageert Nieuwkoop. “Ik ben ontzettend blij dat we dit uiteindelijk tot een goed resultaat hebben weten te brengen. Nu gaan we wederom een finale spelen.” Die finale is mede te danken aan Het Legioen, die bij opkomst een unieke sfeeractie lieten zien. “Ik zit op de bank en dan kijk je vol bewondering naar wat ze nu weer hebben gedaan. Het is geweldig en op zo’n moment denk ik alleen maar ‘we kunnen niet verliezen’. Geweldige sfeeractie en daar zijn we dankbaar voor.”

Waarom verliep de eerste helft zo moeizaam? “Het is lastig om te zeggen. Compliment naar Groningen voor hoe zij het hebben gedaan. Eerste helft gooiden zij heel veel energie erin, ook iets meer dan wij op dat moment konden leveren. Nogmaals respect naar Groningen, want ze hebben het heel goed gedaan. Maar dan is het zaak aan ons, ook al gaat het soms niet makkelijk, om die wedstrijd te winnen. Ik denk dat we dat heel goed hebben gedaan.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws