Home Laatste Feyenoord Nieuws Mossou over optreden Ueda: ‘Het is wel topvoetbal en geen kuuroord’

Mossou over optreden Ueda: ‘Het is wel topvoetbal en geen kuuroord’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ayase Ueda mocht gisteren vanwege de schorsing van Santiago Gimenez weer eens in de basis beginnen. In de AD Voetbalpodcast laat Sjoerd Mossou zijn licht schijnen op het optreden van de Japanner.

“Het is wel topvoetbal en geen kuuroord”, aldus het duidelijke oordeel van Mossou. “Hij presteert niet, dus dan moet hij het beter doen. Zo simpel is het wel. Aan de andere kant is het vervelend voor die jongen dat hij de kans krijgt om te acclimatiseren en dat het vervolgens niet lukt. Hij is dan op zoek naar een momentje van vertrouwen en dan wil je het liefst tot het einde blijven staan. Hij valt tegen en er zijn wel meer aankopen bij Feyenoord. Hij is, zeker als je het afzet tegen het bedrag wat betaald is, een tegenvaller.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws