App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Wieffer over mogelijke transfer: ‘Er moet wel echt iets moois komen, wil ik weggaan’

Wieffer over mogelijke transfer: ‘Er moet wel echt iets moois komen, wil ik weggaan’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Mats Wieffer is een van de sterkhouders in het elftal van Arne Slot. Tegenover Hand in Hand magazine gaat de middenvelder in op een mogelijke transfer.

Atletico Madrid toonde al interesse in de diensten van Wieffer. “Ze hadden zich inderdaad gemeld. Het is natuurlijk een heel grote club, maar ik heb het bij Feyenoord heel erg naar mijn zin”, aldus de middenvelder. “Ik speel altijd en met het oog op het EK heb ik hier meer kans me in de kijker te blijven spelen. Alhoewel, als je bij Atlético speelt, maak je natuurlijk ook wel kans om mee te gaan. Uiteindelijk kwamen de clubs er niet uit, dus dan hoef je daar verder ook niet meer over na te denken. Ik ben niet iemand die dan moeilijk gaat doen. Ik heb me er snel bij neergelegd, als ik goed blijf spelen, komt er in de zomer ook wel wat. Of anders het jaar daarop.”

Komt het dan na dit seizoen rond? Wieffer: “Die kans is er altijd. Het is lastig om te zeggen, de club en alles eromheen moeten goed zijn. Ik zie wel wat er op mijn pad komt, het gaat op het moment gewoon goed. Ik ben iemand die als hij het heel erg naar zijn heeft, het moeilijk vindt om weg te gaan. Ik vind het belangrijk om het leuk en naar mijn zin te hebben, en dat heb ik bij Feyenoord wel heel erg. Er moet wel echt iets moois komen, wil ik weggaan.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert