Home Laatste Feyenoord Nieuws Krabbendam: ‘Het begint nu wel een probleem te worden’

Krabbendam: ‘Het begint nu wel een probleem te worden’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de Dickvoormekaar Podcast bespreken Martijn Krabbendam en Michel van Egmond de situatie rond Santiago Gimenez, die al een tijdje met zijn vorm lijkt te worstelen.

Krabbendam: “Het begint nu wel een probleem te worden. Twee goals in de laatste twaalf wedstrijden uit mijn hoofd. Dat is natuurlijk geen gemiddelde waar je als speler trots op bent. Feyenoord wil hem in de zomer voor veel geld verkopen. Dat is wel een dilemma waar je als trainer mee zit. Als je hem niet opstelt dan daalt zijn marktwaarde, als je hem wel opstelt helpt het voorlopig ook niet mee. Hij scoort niet, maar ook qua spel valt het allemaal zo tegen.”

Van Egmond gaat verder: “Het is een stuk minder dan een paar maandjes geleden. Je kan hem alleen maar blijven opstellen. Hij komt daar weer uit zoals ie erin gerold is. Dat lukt dus niet als je op de bank zit. Hij heeft wel laten zien dat ie het kan, dus dat is wel een geruststelling. Aan zijn kwaliteiten ligt het niet. Dat heeft ie echt wel bewezen. Hoe meer aandacht je eraan besteedt hoe langer dit duurt. Je moet hem gewoon met rust laten.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert