Home Laatste Feyenoord Nieuws Dick Lukkien: ‘Maar een gezegde is dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn’

Dick Lukkien: ‘Maar een gezegde is dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het vanavond in de halve finale van de TOTO KNVB beker op tegen FC Groningen. Trainer Dick Lukkien verwacht dat het allesbehalve een eenvoudige avond gaat worden, zo laat hij weten op de website van FC Groningen.

Lukkien verwacht een pittig duel. “Ik ben heel benieuwd hoe wij daarop gaan reageren. Feyenoord is vaardig aan de bal en kenmerkt zich door de vele positiewisselingen. Het gaat erom dat wij snel herkennen wat er gebeurt in het veld en daarop anticiperen. We moeten op de toppen van ons kunnen spelen”, aldus de oefenmeester.

De trainer van FC Groningen gaat verder. “Maar een gezegde is dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn. En op dat wonder moeten wij spelen. Het is niet onmogelijk, maar het wordt wel een hell of a job. Daar waar mogelijk moeten we proberen ons eigen spel te spelen en ons vrij voelen om te durven voetballen. We zullen moeten verdedigen, maar daar waar we kunnen ook aanvallen. Alle facetten van de teamfuncties moeten we vooral samen doen”, besluit de oefenmeester.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert