Home Laatste Feyenoord Nieuws Beelen: ‘Je zag dat we in de tweede helft er meer energie in legde en meer gas gaven’

Beelen: ‘Je zag dat we in de tweede helft er meer energie in legde en meer gas gaven’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord staat op zondag 21 april in de finale van de TOTO KNVB beker tegen NEC. Na afloop van halve finale tegen FC Groningen verscheen verdediger Thomas Beelen voor de camera van ESPN.

“Hoewel een halve finale waarschijnlijk nooit makkelijk zal zijn, hadden we het natuurlijk liever wat makkelijker gehad”, begint de verdediger. Hoe het kwam dat het in de eerste helft zo stroef liep? “Ik denk dat zij het ook goed deden. Ik vond dat zij ons de opbouw goed verstoorden en sowieso vond ik dat wij te weinig energie leverden, daar begon het mee denk ik.”

Beelen gaat verder. “Je zag dat we in de tweede helft er meer energie in legde en meer gas gaven. Ik denk dat dat het grootste verschil was.” Het doelpunt van FC Groningen vloog via de rug van Beelen voorbij Timon Wellenreuther. “Ik heb het nog niet heel goed terug gezien, maar ik probeerde mijn been dicht te doen. Het is niet goed.”

Het duurde lang voor Feyenoord in de wedstrijd kwam. “In het begin van de tweede helft kregen we wel wat kansen, maar daarna viel het wel een beetje dood voor mijn gevoel. Die 1-1 was wel echt welkom. Daarna was het nog steeds lastig, dus het was een hele lastige wedstrijd. Maar uiteindelijk moet je zo’n halve finale winnen en dat hebben we gedaan.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws