App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Persie op jacht naar ticket voor kwartfinale van de UEFA Youth League: ‘Dit is voor de jeugd van Feyenoord een geweldige leerschool’

Van Persie op jacht naar ticket voor kwartfinale van de UEFA Youth League: ‘Dit is voor de jeugd van Feyenoord een geweldige leerschool’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Robin van Persie is trainer van Feyenoord Onder 19 en de oud-voetballer is met zijn team op jacht naar een ticket voor de kwartfinale van de UEFA Youth League.

“Dit is voor de jeugd van Feyenoord een geweldige leerschool”, vertelt Van Persie tegenover De Telegraaf. Het zijn wedstrijden die je als jonge speler zoveel mogelijk moet spelen, vindt de voormalig topspits. “Het is een prachtige ervaring. Ik hoop dat we nog vier van zulke ervaringen meemaken. Waarom vier? Als je tot en met de finale succesvol bent, moet je nog vier keer aan de bak.”

Van Persie mist tegen  Bayern München veel van zijn sterkhouders. Givairo Read, Leo Sauer en Antoni Milambo kunnen rekenen op een plek in de selectie van Arne Slot en zullen in Rotterdam blijven. De oud-voetballer zal dus met de overige namen een hecht team moeten creëren. “Maar ze vullen het geweldig in, het zijn net sponzen die alles absorberen. De energie spat er elke wedstrijd vanaf. Ik vind het ongelooflijk hoe snel ze dingen eigen maken. Dat zegt veel over de intelligentie en het leervermogen van de talenten die Feyenoord nu heeft.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert