App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Stengs stelt doel: ‘Meer dan tien doelpunten’

Stengs stelt doel: ‘Meer dan tien doelpunten’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Calvin Stengs kwam afgelopen zomer naar Feyenoord en de verwachtingen waren direct hoog. Momenteel zit hij in een wat moeilijkere fase en de afgelopen weken moest hij een aantal wedstrijden aan zich voorbij laten gaan wegens overbelasting. In gesprek met Voetbalshop krijgt de Feyenoorder een aantal stellingen waar hij op mag reageren.

Hij wil bovenaan het klassement wat betreft assist zijn aan het eind van dit seizoen. “Volgens mij heb ik er nu negen en misschien staat Quinten ook op zeven of acht, maar ik ga hem verslaan. Hij weet het zelf al.” Daarnaast kunnen we ook nog goals verwachten: “Meer dan tien doelpunten.”

Over Arne Slot is hij lovend en is het de beste trainer die hij heeft gehad. “Op tactisch gebied wel. Hij kan heel snel een switch maken in een wedstrijd, dan ziet hij dat en kan hij het snel aanpassen. Daarin is hij ook gewoon heel goed en ik denk dat iedereen in Nederland dat ook wel weet.”

Heeft hij tot nu toe het maximale uit zijn carrière gehaald? “Ik denk het niet”, reageert Stengs. “Er valt nog heel veel te verbeteren en ook als je ziet de jaren hiervoor, als ik naar mezelf kijk. Op dat moment zie je het fysieke deel nog niet helemaal in en denk je dat je dingen nog niet nodig hebt, omdat je net bent doorgebroken. Op een gegeven moment ga je naar een hoger niveau en merk je dat dingen nog beter kunnen. Ik heb een blessure gehad waardoor ik hard moest werken in de gym, dat heeft me wel een stukje inzicht gegeven dat het echt nodig is om topsport te doen.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert