Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Ik vrees ook dat Wieffer niet te houden is’

‘Ik vrees ook dat Wieffer niet te houden is’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord staat momenteel stevig op de tweede plek en speelt aankomende donderdag de halve finale van de TOTO KNVB beker. In een uitzending van Voetbal International bespreken Michel van Egmond en Martijn Krabbendam de situatie bij de Rotterdammers.

“Er gaat in de aanval wel het een en ander veranderen”, zegt Krabbendam. Als Santiago Gimenez weer in vorm is is een transfer een logische optie, terwijl Alireza Jahanbakhsh uit zijn contract loopt. Yankuba Minteh is gehuurd en zal terugkeren naar Newcastle United.

“Ik vrees ook dat Wieffer niet te houden is. Geertruida en Hancko zullen ook wel gaan. Er gaat veel gebeuren deze zomer en daar gaat Feyenoord ook veel geld voor krijgen.” Van Egmond is van mening dat er ook bij de keepers iets zal veranderen. “Als die Wellenreuther niet gaat keepen, dan gaat hij ook weg. Want hij gaat niet nog een seizoen op de bank zitten toch?” Krabbendam is het daarmee eens. “Er zijn topclubs die dit zien en denken ‘die kunnen we zo opstellen’. Of Bijlow gaat weg, dat kan natuurlijk ook.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws