App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Gullit blikt vooruit op topper: ‘De winterstop had zelfs PSV uit het ritme gehaald’

Gullit blikt vooruit op topper: ‘De winterstop had zelfs PSV uit het ritme gehaald’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ruud Gullit kijkt uit naar de topper van aanstaande zondag, wanneer in Eindhoven PSV-Feyenoord op het programma staat. De oud-voetballer is vooral benieuwd naar de strijd op het middenveld, zo laat hij weten in zijn column in De Telegraaf.

“De winterstop had zelfs PSV uit het ritme gehaald, getuige het bekerresultaat tegen Feyenoord en de gelijke spelen bij FC Utrecht en Ajax”, schrijft Gullit in zijn column. “Omdat dit voor de hand ligt, wil je als speler altijd door als je in een goede flow zit. Inmiddels heeft trainer Peter Bosz het weer op de rails en dat maakt PSV-Feyenoord zondag een duel om naar uit te kijken. Hoewel ik vermoed dat de titelstrijd al is beslist.”

“Speelt Jerdy Schouten op het middenveld of achterin? Als geen ander kan hij de opbouw verzorgen, maar in combinatie met Joey Veerman op het middenveld is hij ook geweldig”, gaat de voormalig speler van zowel PSV als Feyenoord verder. “Feyenoord stelt daar Mats Wieffer en Quinten Timber tegenover.”

“Wie maakt de minste fouten en wie heerst op het middenveld? Die ploeg maakt de meeste kans op de overwinning, maar uiteindelijk zal het evenals bij Real Madrid ook op dit niveau de individuele klasse bepalen of PSV of Feyenoord wint”, aldus Gullit.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert