App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Gouka: ‘We kennen Slot inmiddels een beetje’

Gouka: ‘We kennen Slot inmiddels een beetje’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bij Feyenoord ontbrak afgelopen zondag hoofdtrainer Arne Slot en werden de honneurs waargenomen door Sipke Hulshoff. Toch denkt Mikos Gouka dat Arne Slot tijdens de wedstrijd korte lijntjes heeft gehad met zijn assistent.

“Maar we kennen Slot inmiddels een beetje. Het is natuurlijk niet zo dat hij onder de wol is gekropen en om kwart over 4 eens op z’n telefoon keek wat het was geworden. Ik kan me niet voorstellen dat er een wissel is gepleegd die Sipke Hulshoff helemaal zelf heeft bedacht.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert