App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws FC Rijnmond: ‘Steeds meer ploegen zijn dat gaan kopiëren en spelen ook op die manier tegen Feyenoord’

FC Rijnmond: ‘Steeds meer ploegen zijn dat gaan kopiëren en spelen ook op die manier tegen Feyenoord’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won afgelopen zondag van Almere City en bij FC Rijnmond bespreken de heren het spel van de Rotterdammers.

Commentator Koert Westerman is duidelijk: “Steeds meer ploegen krijgen de sleutel in handen van hoe ze tegen Feyenoord moeten spelen. Als je ze gewoon in twee rijen van vier opvangt en de buitenspelers geen ruimte gunt om rushes te maken, dan weet Feyenoord het vaak niet meer. Die buitenspelers zijn weliswaar heel goede spelers, maar ze kunnen niet goed in de kleine ruimte uit de voeten. Steeds meer ploegen denken daarom: we gaan niet meevoetballen met Feyenoord, maar we laten ze gewoon komen.”

Robert Maaskant is het met hem eens. “Twente heeft daar in de uitwedstrijd in Enschede de eerste aanzet voor gegeven. En steeds meer ploegen zijn dat gaan kopiëren en spelen ook op die manier tegen Feyenoord.”

 

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert